keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sitten lisää seinävillaa

Puhaltajat kävivät uudella käynnillä, nyt tuli valmista ja tasaista jälkeä. Tuo on siis ensin puhallettu ylitäyteen ja sitten vedetty sileäksi. Alakerran makkarin ikkuna alla.



Tässä yläkerran seinää ja välipohjaa, kävelyalusta-laudat takana. Välipohjan ilmansulkupaperointi oli tehty 1-2metriä seinästä keskelle päin, jotta seinistä tippuvat villat jäävät välipohjaan (sinne pitää joka tapauksessa laittaa eriste myös, keskelle 100mm ja reunoille 225mm). Kuvassa paperi ei oikein näy, on tuolla ristikkopalkkien alapuolella. Olis voinut vissiin tehdä vielä vähän laajemmallekin tuon paperoinnin, kun alakerrastakin puhaltajat olivat täyttäneet ylijäämävillalla 6 jätesäkkiä. Kannettiin ne ylös ja levitettiin siellä reunoille, kuitenkin niin etteivät ihan kamalan paksuna kerroksena ole. Kuivuvatkin joskus. Tuo seinä itessään kuivaa suurinpiirtein 5 päivää puhaltajan mukaan, ja meidän tilanteessa se tulee olemaan vähän pidempäänkin kun työmaalla ei ole nyt tekijöitä muuta kuin iltaisin. Parempi niin päin.


Kesän lähes ainoat hellepäivät ovat olleet tällä viikolla, kuumaa on piisannut. Naapurin pihaan asettunut jäniskin vaan makasi maassa ja läähätti.


Lähti se lopulta liikkeelle kun ensin putsasi naamansa ja venytteli jäsenensä =>






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti