sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Paketin runko saapuu


Maanantaina saapui talopaketin runko tontille, täysperävaunurekallinen määrämittaan katkottua puuta ja pari metalliosaa sekä asennustarvikkeita. Kuorman oli määrä tulla puoliltapäivin, silloin oli systeemit valmiina. Sitten kuski soitti että menee noin kolmeen. Mietin että mitäs tekisin ja rupesin järjestämään talon papereita, se kun on semmosta itelle vähän vaikeeta hommaa kategoriassa "teen sitten kun on aikaa eli joskus ens kuussa tai ens vuonna". Nyt sitä aikaa yhtäkkiä oli kolme tuntia lisää ja sain niputettua suurimman osan kasoissa lojuneesta paperista kansioihin. On taas vähän aikaa siistimpää, hyvä hyvä. Ei mee hermot joka kerta kun pitäis löytää joku tärkeä paperi.Yläkuvissa lautaa ja runkopalkkeja, alemmassa kehäristikoita. Siitä jo vähän hahmottaa yläkerran huoneiden paikkoja, kylkiäiset eli pitkät varastotilat tulee tuonne reunoille.

Pystyttämään aletaan vasta kesämmällä, autotalli on tarkoitus tehdä ensin. Tavarat tilattiin kuitenkin jo nyt, koska tontille johtavat viimeiset pari kilometriä ovat kelirikkotietä. Meinaa sitä että kun ilmat tarpeeksi lämpiää ja tie alkaa routimaan, tontille ei pääse rekoilla ennenkö seuraavan kerran kesäkuussa .


Autotallin ristikot tulivat myös alkuviikosta


Tässä vasemmalla talon ulkoverhouslaudat lukuunottamatta päälle tulevia rimoja (rimalaudoitus/alle 20x145 lauta, päälle 20x45 rima). Keskellä runkoleijonalevyjä seiniin ja oikealla tuulileijonalevyjä yläkerran vinoille osille sekä naapurin raksalta yli jääneitä levyjä autotalliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti