torstai 14. kesäkuuta 2012

Nyt on katto talossa


 Tällä viikolla talo on saanut aluskatteen, ruodelaudat ja kattopellit päälleen. Ylempi kuva on kuvattu talon sisältä alhaalta ylöspäin. Nyt ei kastu enää mikään tuon alla oleva.


Tässä lähes valmis katto, kuistista puuttuu vielä vähän. Ensimmäiset runkoleijonat (tuulensuojalevyt) laitettiin kuistin ja talon väliin.Alla valmis katto ilta-auringossa. Meillä on aika yksinkertainen kattorakenne, niin ei tarvinnut laittajien tuskailla erkkereiden sun muiden kanssa. Tai mistä minä tiedän tuskailivatko tuota kuistia, ei ainakaan mulle asti kuulunut =P Piipulle puhkaistaan reikä sitten muurauksen yhteydessä,ja terassi ja sen katto tehdään myöhemmin. Katon väri on tummanharmaa, talosta tulee keltainen niin se menee ihan nätisti siihen.


Vähän meinaa paniikki iskeä kun alkaa olla jo niin paljon suunniteltavaa ja limitettävää aikatauluissa. Tarviiko hiekkaa lisää, milloin saa täryn vuokratuksi, onko eristeitä tarpeeksi, milloin putkimies tulee laittamaan viemäreitä, milloin betoniauto pääsee.. Ei mee nimittäin kovin kauaa kun meillä aletaan tehdä valmisteluja lattiavalua varten...! Ei meinaa rakennuttaja pysyä mukana ollenkaan, huh. Koko ajan olisi hommaa enemmän kuin ehtii työssäkäynnin ohella tehdä. Onneksi kesäloma on vielä edessä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti