sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Järjestystä kaaokseen

Viime viikon aikana meille on kotiutunut muutama uusi huonekalu. Olohuoneeseen on muuttanut Stemman koivuinen Sundborn-vitriini, jonka ostimme paikallisesta huonekaluliikkeestä. Oli jo aika saada kirjat ja muut sälät ovien taakse, 1-v tyttö on sen verran innokas kiipeilijä, että mikään ei enää pysy hyllyillä paikallaan.

Samasta paikasta hankittu hyllykkö tuli yläkertaan puolikäytettyjen vaatteiden säilytystilaksi. Taapero tosin varasi alimman tikkaan heti itselleen leikkipaikaksi ;) 


Kiertävältä kurikkalaiselta huonekalukauppiaalta ostettu Tuula Falkin suunnittelema Puro-sänky muutti yläkerran pikkumakkariin. Tämän tyttö testasi nousemalla sängynpäätyä vasten ja raapimalla tapettia kynsillään. Siitä tuli kiva leikki, kun äiti aina veti alas ja sitten mentiin uudestaan... Sänky on koivua, ja i-ha-na <3 


Samassa huoneessa on myös anopin lapsuudenkodista peräisin oleva koivuinen kaappi, joka nyt tulee vaatekaappikäyttöön. Kaappi löytyi vinttisäilytyksestä, jonne appiukko oli sen aikanaan pelastanut oman appensa puretusta talosta. Nyt se pääsee taas täysimittaiseen käyttöön. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti