sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Talli edistyy

Miehet on olleet muutaman päivän töissä, nyt on jo ristikot rungon päällä.Rungon tukeminen tehdään runkoon lovetuilla 4" laudoilla (kuvankäsittely vänkyröi vastaan, en saanut käännettyä tuota. Käännä siis pääsi vasemmalle)


Yläjuoksuina 2x5" + alla 2x7" lovettuna syrjällään.


Yhdenlainen valvoja oli käynyt tarkastamassa tallin vaiheita yöllisellä vierailulla. Tiellä oli otso kulkenut, ei ihan tontille asti ollut uskaltautunut =)
Viikonloppuna jatkettiin aluskatteen laitolla. Tuo estää kattopellien alle tiivistyvän veden pääsyn talliin, se valuu katetta pitkin pois (vekki etualalla ei kuulu kuvaan, oli rullan tukikeppinä).   Tässä vois jo pitää sadetta =)

Oli muuten lämmin päivä tänään, piti heittää takkia jo pois. Ekat perhosetkin näkyi, ja kyy lämmittelemässä kivikasalla. Alempi kuva on parin viikon takaa, eron huomaa.
Tuossa suunniteltiin mitä tulee terassille 
(kauempana kuvaajasta on sisäänkäynti/talon takaovi) : etualalla pöytä ja tuolit taikka penkit, mies haluaa grillin (vasemmalla) ja minä riippumaton. (taidan tosin suunnitella itelle samalla uutta elämää, en ole vielä miettinyt mistä sen ajan riippumatossa loikoiluun nappaa... Isääni lainaten: kesällä terassilla ei kerkiä olla ja talvella ei tarkene =)

Ehkä se vois olla ruokaperän pitäminen se ajankohta...

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! (Paitsi se Karhuosuus) Elä huoli, mä voin tulla lomalla loikoilemaan sinne riippumattoon, ettei jää ihan käyttämättä. ;)
    -Kiki

    VastaaPoista