lauantai 10. marraskuuta 2012

Paneelikattoa ja katon käsittelyä sekä teknisen tilan laatoitus

Kaikenlaista on taas tapahtunut, seuraavassa muutamia kohtia mitkä ovat edenneet. Tässä keittiön kattoa vaiheessa. Vasemmalla on kahteen kertaan käsiteltyä kuusipaneelia ja oikealla loput ovat kertaalleen käsiteltyjä. Käsittelyaineena Osmo Colorin läpikuultava puuvaha 3111 (kuusi). 


Tuossa alla on kodinhoitohuoneen kattoa, siinä käsittelemätön kuusipaneeli.


Ja alakerran makkarin/työhuoneen katto.


Kuistin panelointi edistyy =) Enää pikkupätkä siellä tekemättä. Noin muuten omat paneelimme meinaavat loppua kesken, hehee... Olohuoneen katto ja osa rappuja meinaavat jäädä ilman. Eli täytyy ostaa lisää, pöh..Teknisen tilan lattia on tehty valmiiksi =) Timpuri vesieristi lattian,


sekä laatoitti ja saumasi loppuviikosta. Tuossa kuvassa vasemmalla näkyy meidän vesijohto, johon tulee vesi naapurin lähteestä. Lähde on sen verran taloa ylempänä, että vaikka tuossa ei vesipumppua vielä ole, vesi tulee sieltä jo nyt sujuvasti itsestään noin 1 bar paineella. Muurausvedet ja käsienpesuvedet saa hyvin tuosta jo. Tänään (vuorokausi saumauksesta) on pesty sauma-aine pois vanhalla pyyhkeellä ja vedellä.


Ja siinä lattiakaivo. Kaikki lattiakaivolliset tilat siis pitää vesieristää... Sauma-aine on antrasiitin väristä, tuo tumma laatta ympärillä vaalentaa sitä jonkin verran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti