maanantai 12. marraskuuta 2012

Pesuhuoneen ja wc:n vesieristys

Viikonloppuna meillä oli ammattilainen talkoolainen tekemässä vesieristyksiä. Ensimmäisessä kuvassa pesuhuoneen seinä on hiottu ja primeroitu. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa näkyy vahvikekangas, jota laitetaan nurkkiin, pistorasioiden ja putkien yms. ympärille.


Tästä lähtee sinistymään...


Nyt on smurffiseinää!


Suihkuseinän puolelta. Kerroksina harkkoseinän päällä tasoite, primeri ja vesieriste. Vesieristys on tehty kahteen kertaan, kuivui yön yli välissä.


Ja tässä alakerran pikkuvessa, seuraavaksi sitten laatoittamaan =)


Toinen talkoolainen teki miehen kanssa ulkoportaiden osien öljyämistä ja paneelikattojen käsittelyä. Itse lähinnä lepäsin pitkälläni, jouduin joku aika sitten töistä sairaslomalle uupumusdiagnoosin kanssa, eikä musta ole hetkeen sen enempää raksalle kuin palkkatöihinkään... Tällä mennään nyt joku aika.

2 kommenttia:

  1. Hei Anne, mukava kun vierailit blogissani (joka on nykyisin aivan retuperällä!). Ihailen ihmisiä, jotka ryhtyvät rakentamaan itselleen kotia. Ja vielä lapsi tulossa! Itse en olisi jaksanut raskausaikana tehdä yhtään mitään, sen verran huonossa kunnossa olin. Toivottavasti kaikki menee mukavasti enne laskettua aikaa ja saatte terveen lapsen onnellisesti maailmaan. Palaan varmasti jossain vaiheessa katsomaan, mitä tänne kuuluu! -Marleena-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka=) Juu taloprojekti on ollut tosi mielenkiintoinen, vaikkakin pitkä ja raskas. Itselläkin mennyt nyt viime ajat aika huonolla hapella, eikä tässä näytä näköpiirissä enää helpotusta olevan... Muuttoa odotetaan jo kovasti, saa nähdä ehtiikö vauva ennen muuttoilmoitusta =)

      Poista