torstai 7. helmikuuta 2013

Keittiökalusteet asennettuna

Huh onpa ollut taas viikko. Ensin oli mies pari päivää noroviruksen kourissa ja sitten se tarttui minuunkin, ainakin yritti. Paastosin vuorokauden ja join vain laimeaa teetä lusikallisen kerrallaan. Tepsi sen verran, että tauti jäi minulla pelkäksi kuumeeksi, ja mikä tärkeintä, sain vauvan ruokittua eikä pienelle tullut mitään. Pelastavana enkelinä tilanteessa oli myös vauvan täti, joka on lomalla ja pystyi hoitamaan pientä sillä aikaa kun itse olin sängynpohjalla...

No niin, sitten raksa-asiaan. Keittiökalusteiden asennus viimeisteltiin maanantaina, ja vitsi että ovat hienot. Valon puutteen vuoksi kuvat ovat hieman salamalla otettuja, mutta jonkinlaisen käsityksen saa. Värivalintaamme olen myös oikein tyytyväinen, tuo on siis Uulan Naava (maalattu Uulan kalustemaalilla, vastaava sävy J487)
Pitäisi varmaan lopettaa tuo ikkunafirman mainostaminen ja repiä loputkin laput ikkunoista pois...

Tiskipöytä on huuto.netistä, hana on Oraksen Vienda pesukoneventtiilillä. Tiskikone on edellisestä asunnostamme, mutta tähän keittiöön on jo myös tehty integroitavan koneen etulevy. Sitten joskus kun nykyinen koneemme hajoaa, vaihdamme sen integroitavaan ja keittiöstä tulee vielä yhtenäisemmän näköinen. Siellä se odottelee, puolikkaiden maalipurkkien takana. Varastoon käy sen tie toistaiseksi.Tässä vähän kuvia kaappien sisältä. Kulmakaappeihin halusimme hyllyt karusellin sijaan, nuo tuntuvat kätevämmiltä. Kaappien seinät ovat vaneria ja ovet rimalevyä, puutasot koivua. Pitkäikäisiä ratkaisuja, jos joskus kaipaa vaihtelua, voi maalata ovet uudelleen, eikä tarvitse kärrätä koko satsia kaatopaikalle. Samaten tason voi aina hioa ja käsitellä tarvittaessa uudelleen.Krakelointi on puusepän käsialaa, tehty kahdella maalilla, joista toinen on jääkaapin sävyinen.
Keittiöstä puuttuu vielä joitakin sähköasennuksia, muun muassa altaan ylle tulevat valot, huuva sekä välitilan laatat. Kaupasta lainattuja vaihtoehtoja niihin... Paitsi tuo musta ei ollut ;) Päädyimme keskimmäiseen.

3 kommenttia:

  1. Hei, hienolta näyttää! Suunnittelen keittiöremonttia tarkoituksena säilyttää vanhaa ja teettää puusepällä uudet osat umpipuusta. Osaavan ja luotettavan puusepän löytäminen vaan on osoittautunut haastavaksi! Löysin blogisi kun etsin tietoa Puuhuone Nurmisen keittiöistä. Oletteko olleet tyytyväisiä omaan keittiöönne ja sujuiko keittiön suunnittelu, rakentaminen ja toimitus hyvin? Kiitos jo etukäteen vastauksesta, toivottavasti ehdit jakaa kokemuksianne!

    VastaaPoista
  2. Voin suositella. Kävimme suunnittelemassa keittiötä kerran verstaalla Urjalassa, ja sen jälkeen olimme puhelin/sähköpostiyhteydessä. Asennuksen teki puuseppä itse, jonkun tarvitsi vaan auttaa nostamisessa koska kaapit ovat painavia. Keittiön toimitus viivästyi sovitusta, mutta niin viivästyi myös oma työmaamme, joten siitä ei tullut meille haittaa. Valmis lopputulos on ollut ihana käytössä! =)

    VastaaPoista
  3. Hienoa, kiitos vastauksesta! Keittiönne tosiaan näyttää upealta, samoin kuin koko talo! Itsekin olen maalta kotoisin ja tarinat leivinuunin lämmityksestä saivat aikaan melkoisen koti-ikävän... heh, ehken nyt kuitenkaan kokonaista taloa ala ihan vielä rakentaa! :)

    VastaaPoista