maanantai 11. helmikuuta 2013

Työhuonetta

Työhuoneen lattia suopakuurattiin viikonloppuna, ja nyt siellä on listat alhaalla ja ylhäällä. Kiviseinä on maalattu kalkkimaalilla.


Valaisin on ostettu Myllyrannasta, nimenomaan työhuonetta varten :> Huomaa varjot ekassa kuvassa, johtuvat juurikin tästä.


Isäni siirtyi loppujen huoneiden tapetointivastaavaksi, kun itse en enää ehdi. Työhuoneessa on Annikki ja Ilmari Tapiovaaran malli 2+3 (Tapettitehtaan 69716).


Tyttökin on ollut jo raksalla pariin otteeseen kattelemassa, kovasti ollaan koitettu sanoa että tässä on sitten sun uusi koti. Eipä tuo vielä kauheasti siihen reagoi muuta kuin ihmettelee silmät suurina =) Tänään pieni pääsi myös ensimmäiselle autoreissulleen, kun hain sahalta lisää listoja timpurin laitettavaksi. Lähdettiin kun tyttö iltapäivällä nukahti, ja ehdittiin yllättäen hyvin takaisin ennenkö istuimesta kuului tuhinaa kummempaa. Nukkui yli kolme tuntia putkeen, perin harvinaista tähän mennessä...! Muutenkin tänään nukkunut vielä illallakin, enteileekö sitä että menee yö sitten valvomiseksi. Nyt ollaan ainakin vielä aikas virkeänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti