lauantai 9. helmikuuta 2013

SMEG

Nyt se on paikallaan =) Jääkaappimme, ihanuus. Ehti ollakin kaupan varastossa viime keväästä lähtien. Vielä ei ole kytketty toimimaan koska jalkojen säätö puuttuu vielä, ja pitänee myös pestä tuo ennen käyttöä.Tilavuutta tällä mallilla on 222 litraa + pieni pakastelokero 26 litraa. Ei ole koolla pilattu, korkeus on vain 151cm. Mutta kyllä tuonne arkitarpeet hyvin mahtuu, ja meille on suunniteltu myös toinen paikka pikkujääkaapille kodinhoitohuoneeseen, hommataan semmonen sitten jos tuntuu tarvitsevan. Lähinnä juhlissahan se voisi olla tarpeen. Tai sitten lainaamme naapurin jääkaappia hetkellisesti...

4 kommenttia:

 1. Komia on kaappi! Laurakin sanoi, etta nayttaa hyvalta teidan sisustukset. Odotellaan etta paastaan sitten valmista katsomaan kevaalla.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia=) Ja tervetuloa vaan kunhan kotiudutte!

  VastaaPoista
 3. Tulin pitkästä aikaa kurkkimaan ja projektihan on edennyt oikein urakalla. Ja uusi perheenjäsenkin on näemmä syntynyt, onnea!

  Tuo jääkaappi on aivan unelmieni jääkaappi! Muutenkin keittiö on ihana, varsinkin pikkuiset laatikot. Mihin lattiamateriaaliin päädyitte? Ihanan ruudullinen tuo näyttää olevan.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset =) Tuo lattia on linoleumia (tehty 30x30cm laatoilla), täytyykin laittaa vielä parempia kuvia siitä kun keittiö valmistuu kokonaan.

  Pikkulaatikot on myös omia suosikkeja :D

  VastaaPoista