perjantai 8. maaliskuuta 2013

Muuttolupa saatu =) =)

Täällä mä kirjoittelen makuuhuoneen lattialla. UUDEN makuuhuoneen lattialla! Huh huh, ei tätä tajuakaan vielä...

Käyttöönottotarkastus siis pidettiin tänään. Eilen oli ilmanvaihtokoneen kanssa erinäisiä ongelmia, ja putkimies teki vielä koko tämän päivän hommia ennen iltapäivän tarkastusta. Ilmanvaihdon mittaukset tulivat valmiiksi 23 minuuttia ennen tarkastuksen alkamista :D Itse tarkastus kesti 10 minuuttia, ja kun ei ollut mitään huomautettavaa, muuttolupa irtosi sillä =) Kahvitteluun menikin sitten pidempi aika kuin itse viralliseen osuuteen. Huomaa siirtymävaihe, on raksapöytä ja puhdas pöytä vierekkäin..


Tässä tarkastuksessa katsottiin, että kaikki turvallisuusasiat kuten kaiteet ja paloportaat ovat paikoillaan, ilmanvaihto, lämmitys ja sähköt toimivat, ja että talossa on pesutilat, keittiö yms. välttämätön käyttökunnossa. Myöhemmin sitten kun kaikki on valmista myös ulkopuolelta, pidetään vielä lopputarkastus.

Mies laittoi loputkin puuttuvat listat vielä tarkastuksen jälkeen, nyt ei ole yhtään listaa enää laittamatta. Illalla kannettiin sänky ja pinnasänky sisään, ja täällä sitä nyt ollaan. Nyt olo on ristiriitainen, helpottunut kun projekti on viimein tässä vaiheessa, että päästään muuttamaan. Toisaalta tämä on myös outoa ja vähän haikeaa. Tajusin, että herrajumala tämä on ensimmäinen kerta ehkä kolmeen kuukauteen että emme ole kenenkään nurkissa vaan pelkästään keskenämme. Mikä on tehnyt sen, että tässä on jo ehtinyt tottua siihen, että on paljon porukkaa ympärillä. Kohta saapuvia vieraita odotellessa ;)

3 kommenttia: