maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pannukahvia kuistilla

Tänään nukuttiin neidin kanssa pommiin perhekerhosta. Eilisen mahakipu-huutopäivän jälkeen tyttö oli niin väsynyt, että nukkui yhdeksään asti, ja itsekin olin nukahtanut uudelleen. Enää kivusta ei ollut tietoakaan, joten vauva kelli tyytyväisenä lattialla sen aikaa kun valmistin itselleni aamupalaa. Kokeilin keittää pannukahvia anoppilasta saadulla Pehtoori-pannulla (ohje keittämiseen täällä). Tuon artikkelin mukaan viisi prosenttia suomalaisista valmistaa kahvinsa nykyisinkin pannulla. Mikä ettei itsekin voisi silloin tällöin tuota tehdä. Maku oli hieman erilainen kuin suodatinjauhetussa kahvissa, tosin kahvikin oli eri merkkistä, vaaleapaahtoista reilun kaupan Gran Palomaria.


Nyt voimmekin kysyä vierailta, haluatteko


...vai pannukahvia?

Terassi saatiin viikonloppuna siivottua jonkinlaiseen kahvittelukuntoon, mutta nyt neidin kanssa menimme puolilämpimälle kuistille ihailemaan kevättä.


Nytpä tuo nukahti taas, kyllä onkin väsynyt. Eli ulkovaatteet päälle, tyttö kaukaloon ja kyläkauppareissulle -->

2 kommenttia:

  1. Ihana kahvipannu! Värikin on ihan täydellinen. Muistan lapsuudesta, kun isotätini keitti pannukahvia. Ehkä pitäisi joskus päästä maistamaan sellaista jossain.

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Väri on kyllä ihana, oma lempivärini <3 Hankkiudu jonkun luo jolla on puuhella! Tai sitten metsäretkelle, nokipannukahvit nuotiolla voisi olla hieno kokemus (täytyypä ottaa itsekin agendalle tuo...)

    VastaaPoista