maanantai 3. lokakuuta 2011

Linjapukit, anturamuotin tekoa

Viime viikon lopulla kaivuri kaivoi vesijohdon (vesi tulee lähteestä vähän kauempaa) ja levitti 20 cm 16-32mm sepeliä rakennusten pohjiin. Talojen välissä oleva maa sai myös lisää isoja kiviä, nyt on parempi kulkea.Talon ja tallin väliin vedettiin kaksi 50mm putkea, toiseen laitetaan kolme sähkökaapelia ja toinen jätetään tyhjäksi mahdollisia tulevia tarpeita varten, vetonarun kanssa. Kuvassa teknisen tilan paikka, vasen putki vesijohdon, oikeanpuoleiset sähkölle.Saimme myös tilattuja toimituksia, tuli styroksia, harkkoja, teräksiä (kuvassa).Viikonloppu vierähtikin sitten rentoutuen kaksissa juhlissa, kiitokset vaan järjestäjille =)

Tänään jatkettiin perustustöitä linjapukkien teolla. Itsekin pääsin hanslankariksi kun on töistä muutama päivä vapaata. Sähkökaapeli oli käyty viemässä ylös tolppaan viikonlopun aikana, ja maastosuunnittelija kävi tarkistamassa homman tänään. Tiedonkulku oli katkennut jossain vaiheessa, ja tontille (meidän osuuteen) oli jäänyt liian vähän kaapelia. Palvelu kuitenkin pelasi, suunnittelija hommasi saman tien paikalle henkilön joka liitti kaapeliin jatkoksen. Kätevästi kävi, lieskat leimusi kun se sulatti päitä yhteen. Nyt saadaan pääkeskus sinne mihin pitää.

Niin, ja se muuntaja oli vaihdettu myös samalla. Nyt riittää virtaa...Päivän saldoa. Autotallin anturamuotti, sen alla suodatinkangas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti