keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Villoituksia ja kipsilevyjä

Yläkertaan piipun ympärille laitettiin väliseinän jatkoa peltirangoista (palavaa ainesta ei saa olla 10cm lähempänä piippua). Kiinnitys tiuhakierteisillä peltirankaruuveilla. Tuo punainen oikeassa kuvassa on palonkestävää uretaania.Putkimies on käynyt hommissa, muun muassa imurin putkituksia on tehty. Imurin säiliö itse tulee tuonne laatikon yläpuolelle.


Joskus luulin, että kipsilevy on valkoista. No, ei se ole. Sisältö toki on, mutta tuo ulkopuoli on pinnoitettu kartonkipaperilla. Tässä näkymä yläkerran pikkumakuuhuoneesta katsottuna.


 Myös alakerran villoittaminen on aloitettu, tässä makuuhuone.


Autotalli on saanut valot, näkee hiukan paremmin =)


Sekä ulkovalot. Vasen on Airamin Kartano, oikea Novaluxin Trumpet. Ostettiin sähköliikkeestä kolme Novaluxia (oli poistotuote) ja sitten yksi tuollainen Airam. Pieniä eroja yksityiskohdissa, mutta käytännössä ei kyllä huomaa mitään. Tällä hetkellä noissa on 60 W hehkulamput, niitä kun oli vielä jäljellä ;)


Tässä sama pimeällä. Valkoinen boksi on liiketunnistin, jota täytyy vielä vähän säätää. Nyt valo pysyy vain ehkä 10 sekuntia itsekseen ja sitten sammuu.


Ja tässä juuri piirretty muotokuva miehen käsialaa. Kuvaa hyvin tämän hetkistä elämää, istun koneella, haen tietoja ja mietin. Mies istuu toisella koneella ja miettii jotain toista asiaa tai tekee tilausta mistä milloinkin. Normi-ilta =D


4 kommenttia:

 1. Senkin koneilijat, ihana kuva. :D Näyttää tosi hyvältä! Paljon on edistystä tapahtunut taas sitten viime näkemän. Varsinkin kylkiäistä katsoessa näyttää jo ihan valmiilta.
  /Kirsi

  VastaaPoista
 2. Hehee, S kiittää :D Joo kylkiäinen olis hyvä tuollaisenaan, sinne vaan on tulossa vielä pakollisia putkimörköjä maisemaa rumentamaan. Niistä lisää seuraavaksi...

  VastaaPoista
 3. En tiennytkään, että veljeni on taitelija :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä, aina löytyy piileviä kykyjä =D

  VastaaPoista