perjantai 7. kesäkuuta 2013

Maalarit maalaa

Tämän kesän hommana on maalata talo toiseen kertaan. Ensimmäinen maalaus tehtiin maan tasalla lautoihin, ja nyt on tarkoitus peittää myös naulankannat. Useampia iltoja tässä on jo vietetty, kelit ovat olleet mitä upeimmat maalaustarkoitukseen.

Tänään haettiin vuokralle henkilönostin, jonka avulla olisi tarkoitus viettää viikonloppu yläilmoissa. Talon päätykolmiot ovat liian riskialttiita maalata tikkailla, ja telineidenkin kanssa olisi hieman puljaamista (ja nekin pitäisi vuokrata). Päätimme siis vuokrata nostimen, jotta saamme hommaa etenemään. Tuo kulki peräkärrynä auton vetämänä, koriin mahtuu hyvin kaksi henkilöä ja sitä pystyy ohjaamaan ylhäältä käsin.


Iltapäivällä kerkisimme maalata tunnin verran, kun sähköt menivät. Tuo laite siis toimii verkkovirralla, heh heh... No siinä oli hyvä ruokatauon paikka, kun alkoi samalla ukkostaa ja sataa. Puuhellalla sai onneksi lämmitettyä ruoat. (niin ja tulivat sähkötkin sitten takaisin)

Sää näytti niin harmaalta, että mies otti alkuillasta parin tunnin tirsat, ja nyt kun taas selkeni, lähti maalaamaan. Täytyy itsekin käydä hetki seurana, odottelen vielä että tyttö nukahtaa. Huomiseksi sitten on luvattu poutaa, hienoa =) Raportoin viikonlopun jälkeen mitä olemme saaneet aikaiseksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti