maanantai 10. kesäkuuta 2013

Nyt ollaan edistytty huimasti! =)

Viikonlopun päivien kaava oli seuraava: aamulla tyttö hoitoon, sitten radio tai levyt soimaan, nostin pörisemään ja hommiin. Välillä tytön syöttämistä ja omat ruokatauot, sitten taas sutimaan. Oli oikein mukavaa =) Toki välillä väsytti ja ärsyttikin, mutta ainoa hommaa oleellisesti vaikeuttava tekijä oli loppujen lopuksi hyttysten joukkoesiintyminen aina hämärän laskeuduttua. Siinä vaiheessa alkoi maltti loppumaan.


Iloittiin tuolla ylhäällä miten helppoa oli maalata antennin ja kattotikkaiden ympäriltä, kun oli samalla tasolla niiden kanssa. Hintansa väärtti laite.

Alkuun suojasimme peltejä maalarinteipillä, mutta kun se alkoi loppumaan, vaihdoimme sanomalehteen. Olisi tosin pitänyt käyttää sitä jo alusta asti, teippiä kuluu paljon vähemmän ja on tuo lehti myös helpompi poistaa. 


Eteläsivu jäi vielä tekemättä, nostin ulottui tekemään 4,5 metrin ympyrän eikä se riittänyt terassin katon ylle. Täytyy vuokrata vielä isompi malli myöhemmin, nyt ei heti jaksa :D Tänään oli aika väsynyt päivä, ei ulkohommiin jaksettu lähteä ollenkaan. Siellä myös satoi, eli saattoi hyvällä omallatunnolla ollakin sisällä =) Aamulla maalasin vielä viimeiset laudat ennenkö palautin nostimen puoleenpäivään, ja sen jälkeen oli takki hetken hieman tyhjä. Maali on itse tehtyä pellavaöljymaalia, kirjoitan siitä oman julkaisun kun ehdin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti