perjantai 21. joulukuuta 2012

Puuvarasto ja ulkovalotÄlkää hämääntykö vaikka näissä kuvissa ei näykään lunta, tässä taas yksi aihe josta postaaminen on jäänyt myöhemmälle ajalle. Autotallin kyljessä olevaan puuvarastoon isäni teki ennen lumien tuloa lattian raakalaudasta tuuletusraoilla. Alla on lekaharkkoja ja pätkät 4" piiruja tukemassa laudoitusta. Nyt on oikein mukavaa viedä ylimääräisiä pätkiä valmiiksi puuvarastoon, eikä enää säilöä niitä jossain väliaikaispaikassa. Varasto sai myös oven: Tämänkin annetaan harmaantua ajan kanssa, kuten puuvaraston seinän.


Sitten ulkovaloja. Tarkkasilmäinen huomaa myös ovien vuorilaudat ja smyygit =) Vuorilaudat hienosahatusta talopaketin laudasta, smyygit höylälaudasta, kaikki maalattu pellavaöljymaalilla. Vuorilautojen malli on vähän muokattu Mittava Kodin Classic-mallista, johon meillä oli teko-ohjeet.

Puuvaraston ulkopuolelle tulee vielä Airamin musta Trumpetti, kuten autotallin ja kuistin valoinakin on. Tekniseen tilaan tuli inhimillisen erehdyksen vuoksi vähän erilainen valaisin, mutta kylläpä sekin ihan tarpeeksi samantyylinen on. Terassin valoina on tummanharmaat ylös-alasvalaisimet.

Nyt tie vie viiden päivän joululomalle Savolaxiin. Lepo tekee kaikille hyvää, välillä täytyy katkaista. Mä nyt olen ollut äitiyslomalla muutenkin jo vähän aikaa, laskettuun aikaan on tasan neljä viikkoa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti