perjantai 3. elokuuta 2012

Voisi miettiä raksalle lähtöä... huomenna

Tänään on pidetty raksavapaa ilta. Ei sitä aina jaksa, etenkään kun on juuri selvinnyt ensimmäisestä loman jälkeisestä työviikosta. Puh.

Viikonloppuna pitäisi ensisijaisesti maalata, jos kosteusolosuhteet sen sallivat. Sitten voisi tehdä mallin talon ikkunanpuitteista. Talotehdas toimitti meille piirustukset ja mitat kunkin ikkunan ympärille laitettavista puitteista, mutta puutavara on juoksumetreinä ja puitteet täytyy väkertää itse. Tässä on siis mahdollisuus vähän mallata minkälaisen siitä haluaisi. Ja haluaisiko vähän yksinkertaistaa, malli minkä olemme valinneet kun on monimutkaisempi tehdä kuin ihan perus neljä lautaa-versio. Mittava Kodin Classic-ikkunanpuite siis tuossa ohjeessa.

Sitten voisi ehkä tehdä puuvaraston seinää joka tulee harvalaudoituksella autotallin kylkeen. Talon sisustatkin pitäisi siivota villamiesten jäljiltä, oikeastaan ne olisi voinut siivota jo viikolla. Sitten voisi miettiä minkälaisen summan seuraavaksi nostaisi lainaa. Pönttöuunin malli ja väri täytyisi miettiä, jotta voisi laittaa sen tilaukseen. Niin ja tuulensuojalevyjä yläpohjan vinoille osille täytyy laittaa lisää, putkimies kun tullee ens viikolla laittamaan yläpohjan ilmastointiputkia ja radonin yms. läpivientejä. Joo, toi onkin tärkeysjärjestyksessä heti kakkosena.

Miksi sitä aina kuvittelee tekevänsä kolmen ihmisen työt, kun käytettävissä on vain yhden ihmisen aika?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti