torstai 13. syyskuuta 2012

Paneelit palasivat kotiin

Eilen oli höyläyspäivä Tamminiemen sahalla ja höylällä. Talon kaikki sisäkatot sekä seinämatskuja kuistiin, kylkiäisiin ja ehkä johonkin muuallekin.

Siellä tulee tavaraa. Nuo paneeliaihot olivat siis maaliskuusta asti kuivamassa sahalla katoksen alla.


Höylän päässä on "kehto" johon paneelit tippuvat jos niitä ei heti ota kärryyn. Tarvittaessa siis voi pitää kahvitauon ja jatkaa sitten =D Höylän terää teroitettaessa tulee myös taukoja vastaanottopäähän, lounaan paikkaa jne.


Valmista paneelia lähikuvassa. Niin nättiä =)


Ja tältä se näyttää pontit toisissaan kiinni. Kaikki on malliltaan STP eli molemmat reunat pyöristetty, osa on 3 tuuman ja (isompi) osa 4 tuuman paneelia. Ei haluttu kulmikasta eikä mitään kovin leveää, tästä tuli meidän suosikki. (Eri vaihtoehtoja: tamminiemi.com -> vasemmalta "Panelit")


Kärry alkaa täyttymään. Eilen oli sateista ja pressu oli kuorman päällä suuren osan ajasta. Tänään jatkettiin vielä loppujen höyläystä aamusta -> oli aurinkoisempaa. Aina mukavampi ajella noita poudalla, ei roisku kura.


Kyytiin laitettiin vielä sahan puolelta autotallin ulkoverhousrimat (sahattiin vasta nyt kuivumisen jälkeen pieniksi) ja muuta sälää, tuossa koko lasti. Purkaminen jäi huomiselle =) Illalla oli muita valmisteluja raksaa varten, yllättäen puutavaran siirtoa sekin... Uni tullee ens yönä ihan käskemättä =)


Loin muuten uuden tunnisteen "sisustus". Nyt aletaan olla jo siinä vaiheessa että pitää tosissaan miettiä sitäkin! Hurjaa...


2 kommenttia: