torstai 17. tammikuuta 2013

Hanoja paikallaan

Putkimies teki päivän hommia ja nyt talossa on hanat lukuunottamatta pesuhuoneen lavuaariosastoa, tiilikaappia ja keittiötä. Suihku on Oras Apollo, eli perusmalli. Sadesuihku olis ollut sinänsä kiva, mutta huomattavasti kalliimpi, emmekä viitsineet maksaa vain siitä "ihan kivuudesta/ulkonäöstä". Joku sanoi, että se pisteleekin... :D Mielipiteitä on monia.


Vessojen hanat ovat Oras Vegaa.


Yläkerran vessan yläkaappi huuto.netistä, alakaappi Futuro kalusteen, allas Temalin. Biolanin Naturum nostettiin paikoilleen, ei se ollutkaan niin rohjake kuin mitä pelkäsin =)


Vielä kuva tuosta yläkaapista huudon aikaisessa kunnossa, maalasin sen pariin kertaan Uulan kalustemaalilla.


 Keskuspölynimuri on paikallaan, mallia Allaway A30.


Putkimies otti lattialämmön puulattioiden piiristä pois päältä, nyt se on päällä vain keittiössä ja khh/pesutiloissa eli betonilattialla. Täytyy itsekin tuohon perehtyä miten voi tehdä muutoksia, saa sitten säädettyä esim. kesällä ja muutenkin. Mukavaa saada vähän lämpöä pois, +23 astetta on hiukan liian lämmin tehdä hommia (tilanne siis sen jälkeen kun tekee uuneihin tulia).

Uunien lämmitykseen lämpöpumppu siis reagoi tällä hetkellä vielä huonosti. Olohuoneen katossa on yksi anturi, joka mittaa sisälämpötilaa, lisäksi ulkona toinen. Huonekohtaiset termostaatit ja iv-kone, joka kierrättäisi ilmaa, eivät ole vielä toiminnassa, joten lämmönsäätely on vielä aika vajavaista ja kompressori meinaa lykätä lisää lämpöä vaikka sitä olisi jo tarpeeksi. Eikä se lämpö oikein poistu mistään kun eristettä on seinät ja katot täynnä. No, kunhan saadaan kaikki härpäkkeet toimimaan niin tilanteen pitäisi toivon mukaan tasoittua.

2 kommenttia:

  1. Onko tuo suihkukuvassa (ikkunan alla) oleva rasia pistorasialle vai ainoastaan jakorasia? Jos siihen tulee pistorasia, niin onko siitä suihkun keskilinjaan matkaa 120cm. Näyttäisi, että on lähempänä. Vai tuleeko tuohon suihkuseinä vielä?

    Terv. TT

    VastaaPoista
  2. Se on paikka valolle, joka tulee peilin taakse (kts. seuraava postaus =). Suihkuseinää tuohon ei ole tulossa. Pistorasia on sitten kauempana, pesuhuoneen toisella puolella.

    VastaaPoista