maanantai 21. tammikuuta 2013

Vaatekomero

Taikka siivouskomero, mikäpä tuosta nyt muodostuukaan. Ainakin kenkiä sekä keskuspölynimurin putki sinne olisi tarkoitus laittaa. Naulakko tulee tuohon oikealle puolelle, missä on valkoinen seinä.Sisällä on mukavasti hyllyjä kengille, alhaalle mahtuu saappaankorkuisia ja ylemmäs pienempiä, design by Iskä (sekä ehdotuksia by minä).


Ovikin on tehty 3" paneeleista, koko komero on siis ylijäämäpaneeleista mitä jäi kun höylättiin niin paljon että varmasti riittää. Hyllyt vastaavasti ylimääräisistä lattialaudoista. Listoja tms. kehyksiä tuohon oveen ei ole tulossa, se on just kivannäköinen kun ovi sulautuu kaappiin. Nuppivedin oli alunperin tarkoitettu kaappikelloon (johon meni lopulta vähän erilainen).


Sitten seuraava päätettävä: mikä väri? Vai jättääkö puuvalmiiksi? Vastapäinen seinä on harmaapohjaista tapettia, katto vielä kysymysmerkki, viereisissä huoneissa valkoista kattoa. Salama vähän vääristää puun väriä, tuo nuppivetimen kuva on kaikkein lähimpänä totuutta nykyisestä sävystä.

2 kommenttia:

 1. Sanoisin, että valkoinen. Eipä ainakaan tulis liian sekamelskaa kun esim kun ovi on vessaan auki. Ja näen avainta myös, mahtava kerrassaan!

  Tosi kiva lukea kun tulee päivityksiä oikein olan takaa. :) Pari viikkoa niin sitten pääsen itsekin katsomaan taas.
  /KiKi

  VastaaPoista
 2. Valkoinen saattais olla joo. Avaimesta tulossa myös päivitys sitten=) Koitan nyt päivittää tiheään, kohta voi tulla vähän pakkotaukoa... Laskettu aika ylitetty nyt neljällä päivällä;)

  Kiva kuulla että on kiva lukea =) Tosin tänään ei tule mitään, unohdettin kamera kotio. Ja unohdettiin myös molemmat kännykät kotiin, katottiin sitten kelloa maalämpöpumpusta...:D Ei sillä että mun puhelimella mitään kuvia olis saanut, mutta S:n luurilla jotain.

  VastaaPoista