torstai 24. tammikuuta 2013

Kuvia eteisestä

Eteiseen on ilmestynyt kaikkea kivaa, kuten valaisimia =)) Kaksi seinävalaisinta on Visapajasta Mäntyharjulta, lämpökäsiteltyä koivua. Noissa on LED-lamput mukana, vähäinen energiankulutus ja syttyvät heti. Muualle meillä ei ledejä juuri tulekaan, paitsi pesutiloihin. 


Kytkiminä Renovaa neljä päällekäin. Mies vaihtoi kytkimien kehykset sarjoitettavaksi malliksi, tuossa on 2 päätykehystä ja 2 välikehystä.


Tapetti on Tapettitehtaan Avaimet (69789). Ostin sen 2-laatuna, kun tavallisen toimitus olisi kestänyt vähän pidempään (tosin nyt sitäkin taitaa jo saada, joskus joulukuussa nämä tilasin). Huomasi kyllä tapetoidessa eron, tuo on ohuempaa ja oli huomattavasti vaikeampaa saada siistiä jälkeä [yhteen kohtaan jäi vuotien väliin seinän värinen = valkoinen railo]. Tapettia jäi niin ajattelin tapetoida sen kohdan sitten uusiksi kun jaksan. Eli ehkä vuoden päästä :D Nyt olisi tärkeintä saada muut tapetit seiniin, vielä kaksi huonetta jäljellä.

Muutto jatkuu taas... Tänään tuotu pari autollista sekä peräkärryllinen huonekaluja. Kuten sohva, pääsee tarvittaessa lepuuttamaan kesken päivän =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti